Over Orange Tennis

Orange Tennis staat voor professionaliteit in de tennissport.

Missie

Orange Tennis heeft tot doel de tennissport te versterken op breedtesport niveau.

Visie

Tennistraining aanbieden voor alle leeftijden en niveaus met tot doel elke speler plezier mee te geven op en om de tennisbaan. Tevens wil Orange Tennis de tennisvereniging versterken op het gebied van beleid, betrokkenheid van leden en vrijwilligersmanagement.

Over André Maessen

Als trainer heb ik de visie dat je tennis speelt voor je plezier en dit kun je uiteraard op ieder niveau spelen van niveau 9 tot 1. Om dit voor iedereen mogelijk te maken zijn verenigingen gebaat bij een sterk beleid dat er onder meer op gericht is meer leden te werven en te behouden voor de tennissport. Als adviseur heb ik mij dan ook gespecialiseerd op het gebied van werving en behoud van leden. Ik ben van mening dat tennisscholen er niet zijn om ALLEEN trainers te leveren maar dat zij juist de middelen hebben om een club te versterken en te laten groeien. Om deze reden heb ik begin 2011 Orange Tennis opgericht.

In het verleden heb ik mijn KNLTB B-licentie behaald aan het CIOS en heb ik de opleiding HBO Sportmanagement gedaan aan de HAN. Professionaliteit en het delen van kennis heb ik hoog in het vaandel staan. Ik ben daarnaast van mening dat iedereen kwalitatief goede tennistraining verdient.