Evenementen

Zaterdagavond toernooi

Tijdens het zaterdagavondtoernooi speel je meerdere dubbelwedstrijden op tijd. Het idee is om je elke ronde telkens met iemand anders te laten spelen en tegen andere tegenstanders. Mensen ontmoeten, gezelligheid en het wedstrijdelement staan centraal tijdens dit leuke evenement.

Thematraining

Thematrainingen zijn ideaal om in een grote groep 1 onderdeel te trainen van je tennis. Van te voren is al bekend wat we gaan trainen en je kunt je vervolgens inschrijven op dit onderdeel. Bijvoorbeeld de thematraining dubbelspel: het eerste deel van de training behandelen we het netspel en spelen tegen de netspeler, vervolgens behandelen we 1 of 2 situaties b.v. poaching of het halen van de lob. Tot slot sluiten we de thematraining af met het toepassen van de getrainde situaties in het dubbelspel.

Mini-tennistoernooi (rode kids 6-9 jaar)

Minitennis is hartstikke leuk voor kinderen die nog niet in staat zijn om tennis op het hele veld te spelen en daarbij is het ook erg belangrijk in hun tennisontwikkeling. Minitennis is een fantastische ervaring met tenniswedstrijden voor kinderen. Daarom wordt Minitennis gespeeld op een klein speelveld met aangepast spelmateriaal en met de hantering van aangepaste spelregels.
Leerlingentoernooi
Het leerlingentoernooi is eendagstoernooi waarbij tennissers uit de lessen in contact worden gebracht met andere leerlingen. Vaak train je op een vaste dag en tijd met een dezelfde groep, tijdens het leerlingentoernooi brengen we groepen van gelijk niveau met elkaar in contact. Je speelt vaak korte rondes zodat je veel mensen ontmoet. Na de wedstrijden doen we met ze alle nog een drankje.

Schooltennis

Voor tennisverenigingen is het organiseren van een schooltennisactiviteit een ideale manier om kinderen enthousiast te maken voor de tennissport en nieuwe jeugdleden te werven. Orange Tennis verzorgt het schooltennis op de vereniging of gewoon op de locatie van de school.

Bedrijfstennis

Bedrijfstennis is een leuke manier van sporten met je collega’s. Bij Orange Tennis bieden we dit aan in de vorm van een tennisclinic op de baan die we eventueel kunnen aanvullen met een drankje of volledig verzorgde maaltijd naast de baan. De pluspunten van bedrijfstennis:
* Op een sportieve en ontspannen manier sporten met collega’s;
* In een gezellige omgeving je hobby uitoefenen (teambuilding);
* Interessante, nieuwe contacten leggen of de al bestaande verstevigen;
* Recreatief en prestatief tennis voor deelnemers van alle niveaus.

Het bovenstaande is een greep uit de vele activiteiten die Orange Tennis bij u op de vereniging kan organiseren. Voor meer activiteiten of ideeën kunt u contact met ons opnemen.